Tuesday, November 5, 2019

Outfit || Magische Herfst

“You wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.”


Wat is er leuker dan op een prachtige herfstdag enkele foto’s te nemen. Elk bos is zo verschillend. Deze keer gingen we speciaal naar het bos in Ravels om enkele kleurrijke en magische foto’s te nemen. Ik hou ervan hoe prachtig en levendig het bos is in de herfst. Het is in België alleen een beetje hopen op het zonnetjes dat ons kan verwarmen. Het is echt koud aan het worden, maar deze foto’s waren gelukkig genomen toen het nog twintig graden was buiten. Die zeldzame warme, zonnige dagen, die mogen we niet zomaar laten passeren.

Hier is dus het resultaat van de eerste shoot. Ik draag een prachtige jurk van , zo dromerig, maar ik vind jammer genoeg zelden een gelegenheid om ze te dragen. Ik was vergeten van schoenen te wisselen, dus ja, het zijn zwarte botjes van die bij nadere inzien beter geschikt waren voor in het bos. Ergens vind ik het niet storen, maar volgende keer moet ik er misschien wat harder aan denken.

Ik sta eerlijk gezegd liever niet op de foto. Ik trek veel liever de foto’s. Daarom verschijnt mijn zus, Kim, vaker op de foto’s. Daarnaast ben ik momenteel niet erg tevreden over mijn lichaam omdat ik na mijn burnout wel enkele kilo’s ben bijgekomen. Minder stress, eindelijk 3 maaltijden per dag (er waren dagen dat ik niet at grotendeels omdat ik daarvoor geen tijd voor had), en minder beweging. En nee, een kilo meer is niet erg, maar ik verlang ik toch terug naar dat iets slankere lichaam. Ik zou ook graag gewoon terug mijn ‘oude’ kleren terug kunnen aandoen. 😂

Mijn goals is dus om een klein beetje gezonder te gaan leven. Nee niet minder koolhydraten en mega hard letten op mijn calorieën. Ik spreek deze manieren van vermageren niet tegen, maar ik eet gewoon minder snoep en ga meer bewegen. Dus ik ga jullie zeker op de hoogte houden of dit alles goed verloopt. Snel afvallen is welkom, maar we weten allemaal dat dit niet gezond is.

Letten jullie op jullie gewicht of zeggen jullie ‘een kilo meer is prima!’4 comments

Laura said...

wooow! wat een prachtige outfit!

Lisa said...

Magisch is het idd wel!

Linne said...

Prachtig

Panty Buns said...

That mesh panelled embroidered midi-dress from Metisu Boutique looks gorgeous,
and you look beautiful wearing it there in that pretty setting on the path through the forest in Ravels!

https://full-brief-panties.blogspot.com/

© The Mad Twins | All rights reserved.
counter